MHP Genel Başkanı Bahçeli, Antalya'ya Gelecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin hafta sonu Antalya'da bazı programlara katılacağı bildirildi.

MHP İl Başkanı Osman Çetin, il binasında düzenlediği basın toplantısında, Genel Başkanları Devlet Bahçeli'nin 2 Eylül'de Antalya'ya geleceğini söyledi.

Çetin, Bahçeli'nin Korkuteli Belediyesi'ni ziyaret ettikten sonra 660. Tarihi Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri Kültür ve Sanat etkinliklerine katılacağını kaydetti.

Çetin, üst üste çıkan orman yangınlarından sonra yanan orman alanlarının imara açılmaması ve yeniden ağaçlandırılması gerektiğini ifade belirterek, şöyle dedi:

''Terör örgütü PKK'nın sivil, masum, çocuk, kadın, genç, yaşlı demeden saldırılarını sürdürmesine ve halkın olanlardan dolayı dayanacak gücü ve sabredecek zamanı kalmamasına rağmen, Türk milleti ayrılmaz bir bütün olarak ebediyete kadar kardeşlik türküsünü söyleyecektir. Mecliste temsil edilen 'PKK maşaları' BDP milletvekillerinin terör örgütü mensuplarıyla kucaklaşmasına verilen tavizlerin neden oldu.''

''Antalya'nın bugüne kadarki en büyük kazanımı'' olan EXPO 2016'nın AK Parti Milletvekili Sadık Badak'ın kişisel egosu ve husumeti nedeniyle heder edilmek üzere olduğunu iddia eden Çetin, ''Sayın Badak, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda EXPO yasa tasarısında, Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Sayın Osman Bağdatlıoğlu ismine karşı gösterdiği direnci ısrarla sürdürüyor. Sadık Badak'ın bildiği bir suistimal mi var- Varsa niye direkt açıklamıyor'' diye konuştu.

Muhabir: Hüseyin Burak Demirer

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA