Milletvekili Tekelioğlu, İlçe Teşkilatının İftar Yemeğine Katıldı

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu, partisinin Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Milletvekili Tekelioğlu, İlçe Teşkilatının İftar Yemeğine Katıldı
Ak Parti Kemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat üyelerine verilen iftar yemeğine, İzmir Milletvekili Mehmet Tekelioğlu’nun yanı sıra, il yönetiminden Kazım Ertan ve Cevdet Çayır, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Arif Uğurlu, İlçe Teşkilat Başkanı Mahmut Akçay, İlçe Belediye Meclis üyeleri Sebahattin Öztürk, Mehmet Akyürek, Raif Dinçer, Mustafa Yaşar, İlçe Kadın kolları ve Gençlik kolları ile davetliler katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Tekelioğlu, ”Hepinizin Ramazanı ve iftarı mübarek olsun. Biz hep birlikte varız. Her birimiz işimizi iyi yaparsak, güçlü kuvvetli oluruz ve sözümüz geçer hale gelir. Bizim yapmamız gereken işler var. Biz AK Parti olarak Türkiye’de çok şeyler yaptık ama bir şey var ki hepsinden çok daha önemli. İnsanımızın kendine güvenini sağladık. Kendine güvenir insanlar haline geldik. Artık ezilen insan grubu değiliz. Ezmeden adaletle nasıl muamele edilir,bunun örneğini vermeye uğraşıyoruz. Çünkü partimizin isminin başında Adalet var. Benim yaşımda olanlar daha çok bilirler,biz bu toplumun zenginleride olsak ezilenler grubuyduk. Fikren ezmeye, lüzumsuz insanlar olarak görmeye alışanlar vardı. İşte bunu değiştirdik. Bu güvenle pek çok işler yapıyoruz. Bu güven,Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızdan, bütün yönetim kademelerinden aldığımız güçle oluyor. Elbette büyüklerimizde halkımızdan güç alıyor. Burada beraber olmanın hazzını tadıyoruz. Beni kabul ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

Kaynak: İHA