Baydiğin 6. Kültür Sanat ve Sünnet Şöleni Yapıldı

Yozgat'ın Aydıncık ilçesine bağlı Baydiğin Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen sünnet şöleni ve eğlence programının bu yıl 6.'sı yapıldı.

Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, şenlikte yaptığı açılış konuşmasında bu yıl 6. Kültür Sanat ve Sünnet Şöleni düzenlediklerini, halkla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Uslu, "6.’sını düzenlediğimiz şenliğimiz, birlik beraberlik adına kaynaşmaya da vesile oluyor. Herkes gönüllerince eğlenebiliyor. Bu tür yapılan etkinlikler o bölgenin tanıtımına da önemli katkılar sağlamaktadır." dedi.

Milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal da yaptıkları konuşmalarda şenliklerin önemine değinerek, bu yıl ikinci kez Baydiğin Şenliği'ne katıldıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından programda yer alan sanatçıların söylediği türkülerle vatandaşlar gönüllerince eğlendi. Sünnet şölenine AK Parti Yozgat milletvekilleri Yusuf Başer, Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Fahri Açıkgöz, Aydıncık İlçe Başkanı Burhan Koçak, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu, belediye başkanları, sivil toplum temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.