Demirşeyh'de Toplu Sünnet Şöleni

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Demirşeyh Beldesi'nde Belediye tarafından 32 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi. Şölende sahne alan Taner Olgun Demirşeyhlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Demirşeyh'de Toplu Sünnet Şöleni
Demirşeyh meydanında düzenlenen sünnet şölenine Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, İlçe Emniyet Müdür vekili Ahmet Çelik, Demirşeyh Belediye Başkanı Uğur Karçıka, belde belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirler ve sünnet olacak çocukların aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Sünnet olacak çocukların ailelerini kutlayan Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen bu tür sosyal içerikli organizasyonların kendilerini son derece mutlu ettiğini dile getirdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya bu güzel etkinlikten dolayı Demirşeyh Belediye Başkanı Uğur Kaçıka'yı kutladı. Şölende Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanı Melih Gökçek tarafından gönderilen futbol topları ve tedrisler çocuklara dağıtılırken, Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya'da sünnet olan çocuklara oyuncak hediye etti.

TANER OLGUN COŞTURDU
Toplu sünnet şöleninde Türk Halk Müziği sanatçısı Taner Olgun'un sahne alacağını duyan Demirşeyhliler şölen alanına akın etti. Toplu sünnet şöleninden sonra sahne alan Taner Olgun söylediği şarkılarla herkesi coştururken, izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı. Küçüklü büyüklü çok sayıda izleyici doyasıya eğlendi.

Şölen havai fişek gösterisinin ardından sona erdi .
Kaynak: İHA