İnşaat Teknikeri Genç Evinde Ölü Bulundu

Fethiye’nin Yanıklar Köyü’nden olan yaklaşık 140 kilo ağırlığındaki inşaat teknikeri, genç yaşta hayatını kaybetti.

İnşaat Teknikeri Genç Evinde Ölü Bulundu
3 gün önce bindiği motosikletten düşerek hafif bir kaza geçirdiği de belirtilen 26 yaşındaki inşaat teknikeri Sadettin Deveci’nin akşam uyuduğu, sabahleyin kalkamadığı belirtildi. Cenaze ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İzmir Adli Tıp’a gönderildi.

Fethiye’nin Yanıklar Köyü’nde çok sevilen, özel bir şirkette inşaat teknikeri olarak çalışan 26 yaşındaki Sadettin Deveci, akşam annesi Zeliha Deveci ile sohbet edip, televizyon izledikten sonra odasına çekilip yattı.

Annesi sabah uyandırmak istediği tek çocuğu olan oğlundan cevap alamadı. Yaklaşık 3 yıl önce eşi Ramazan Deveci’yi de kaybeden anne Zeliha Deveci, koşulardan ve sağlık ekiplerinden yardım istedi. Sağlık ekibi 140 kilogram ağırlığındaki Sadettin Deveci’nin uykusunda öldüğünü tespit etti. Genç yaşta hayatını kaybeden Sadettin Deveci’nin 3 gün öncede motosikletten düşüp ayakta tedavi gördüğü belirtilince olaya cumhuriyet savcılığı ve jandarma el koydu. Eşinin ardından hayattaki tek evladını da genç yaşta kaybeden acılı anne Yanıklar Köyü Zeytinbahçe Mahallesi’ndeki evinde üzüntüden ağlayıp ağıtlar yakarken, köy haklıda olayı duyar duymaz acılı aileye başsağlığına koştu.

Sadettin Deveci’nin tabuta konulan cenazesi bir cenaze arabası ile önce Fethiye Devlet Hastanesine oradan da ölüm nedeninin anlaşılabilmesi için İzmir Adli Tıp’a gönderildi. Tahkikatı Cumhuriyet Savcılığı ve jandarma birlikte yürütürken Yanıklar Köyü Muhtarı Rüstem Koyuncu, çok üzgün olduklarını söyleyerek, “140-150 kilo ağırlığındaki kardeşimizi genç yaşta kaybettik. 3 gün önce motosikletken düşüp ayakta tedavi olmuştu. Ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi İzmir Adli Tıp’a gönderiliyor” dedi.

Kaynak: İHA