Başkan Tütüncü Kaş’ta Ziyaretlerde Bulundu

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya'nın batı bölgesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Tütüncü Kaş’ta Ziyaretlerde Bulundu
Kepezaltı Mahalle Muhtarı Yusuf Küçükkaya'nın, Kalkan Sarıbelen Köyü'nde merhum babası için düzenlediği mevlide katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya İl Genel Meclis Üyesi Kenan Demirci'nin, vefat eden annesinin Kaş'taki cenaze merasiminde de hazır bulundu. Başkan Tütüncü, cenaze töreninin ardından Ak Parti Kaş ilçe Teşkilatı'na nezaket ziyaretinde bulundu. Eski Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ilçe kurucu başkanı Bayram Ardıç, eski ilçe başkanı Musa Yüce ve partililerin yer aldığı ziyarette bir konuşma yapan Tütüncü, siyasete başladığı günden itibaren Kaş ilçe teşkilatıyla yakından ilgilendiğini belirtti.

Ak Parti Hükümeti'nin, Kaş'a gereken ilgi ve alakayı gösterdiğinin altını çizen Başkan Tütüncü, “Doğal güzelliklerinin yanında Kaş'ta, çok başarılı bir yerel yönetiminin olması gerektiğini düşünüyorum. Allah'ın bahşettiği doğal güzelliklerin, insanlar için istifade edilebilir hale getirilmesi gerekiyor. Bu bakımdan Kaş, Ak Partili bir belediyeye yeniden kavuşmalıdır. Bu amacın gerçekleşmesi için 2014 yerel seçimlerini çok önemli bir fırsat olarak görüyorum. Kaş'ın, Ak Partili bir belediye ile yeniden tanışması ve ilçenin ihtiyaç duyduğu yerel hizmetleri alabilmesi bakımından 2014 yerel seçimleri büyük önem taşıyor” dedi.

AK Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş da, “Kaş'ı çok önemsiyoruz.

eski yöneticilerimizle, birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışarak Kaş'ı, Ak belediyecilikle yeniden buluşturacağız”diye konuştu.

Başkan Tütüncü, ayağı kırılan ve Kaş'taki evinde tedavisi süren Kaş Yeşilköy Belediye Başkanı Ahmet Akdeniz'i de ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Başkan Hakan Tütüncü, son olarak Elmalı'da Subaşı Çiftliği'nde, eski Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Hasan Subaşı'yı da ziyaret etti.

Ziyaretlere Kepez Muhtarlar Derneği Başkanı Feyzullah Büyükkeleş de katıldı.

Kaynak: İHA