Aziziye’deki Bayramlaşmada Terör Lanetlendi

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Birlik ve beraberliğin yoğun bir şekilde yaşandığı bayramda Gaziantep ve Şırnak’tan gelen acı haberler yüreğimize kor ateş düşürmüştür.” dedi.

Aziziye’deki Bayramlaşmada Terör Lanetlendi


Ilıca Termal Tesisleri’nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Başkan Cengiz’in ev sahipliğinde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gül, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe teşkilatı, muhtarlar, belediye personeli ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Cengiz, bayramların birlik ve beraberliğin pekişmesi için birer fırsat olduğunu ifade etti.

Bayramda meydana gelen menfur saldırılarda ve Uludere’deki trafik kazasında 21 vatan evladının şehit olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, “Bu saldırıları gerçekleştiren hainleri lanetliyor, saldırılarda ve trafik kazasında şehit olan vatan evlatlarına Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve milletimize başsağlığı diliyorum” diye konuştu.

Dini ve milli duyguların zirveye ulaştığı, toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın doruk noktası olan bayramların Erzurum’da çok daha farklı ve de anlamlı kutlandığını dile getiren Başkan Cengiz, “Sadece dini ve milli bayramlarda değil, her zaman halkımızla, muhtarlarımızla, teşkilatımızla, başkan yardımcılarımız, birim müdürlerimiz ve tüm çalışanlarımızla el ve gönül birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu şehre ve bu şehrin güzel insanlarına hizmet etmek bizler için büyük onurdur. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz ve ilçemizi layık olduğu yere birlikte taşıyacağız. Bizden desteklerini esirgemeyen, dualarıyla yolumuzu açan ve gücümüze güç katan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyor, bayramlarını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül ise, hain terörü telin ederek başladığı konuşmasında katılımcıların ve Erzurumluların bayramını kutladı .
Kaynak: İHA