Artova'nın En Büyük Kazancı

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Artova ilçesinin bu dönemdeki en büyük kazançlarından birisi çimento fabrikası olduğunu söyledi.

Ramazan ayı dolayısı ile Tokat’ta 18 günlük program yaparak her gün bir ilçe ve beldede incelemelerde bulunan Aslan, yöre halkının sorunlarını yerinde dinliyor. Bu kapsamda Artova ilçesine bağlı köy ve beldelerde dere ıslahı çalışmalarını yerinde inceleyen AK Partili Aslan, Türkiye’nin her köşesinde olduğu gibi Tokat’ta da güzel hizmetlerin üretildiğini söyledi.

Artova’da kapalı spor salonun Son aşamasına geldiğini ifade eden Aslan, “Kısa süre içinde kapalı spor salonumuzun açılışını yapacağız. Ayrıca stadımızı sentetik çim sahaya dönüştürmek suretiyle gençlerimizin daha güzel bir ortamda spor yapmalarına imkan tanıyacağız. Artova’nın bu dönemdeki en büyük kazançlarından birisi çimento fabrikası. Bugün Türkiye’de ilk 500 şirket sayılırken bunların içerisinde Tokat’tan 2 şirket var. Bunlardan birisi Tokat’ın uzun yıllardır gururu olan DİMES ikincisi de ADOÇİM. Artova’da ki bir şirketin ilk 500 şirket arasında yer alması bizler için onur verici. Burada yapmış olduğu istihdamla, zaman zaman buradaki sosyal çalışmalara ekonomik katkısıyla bu vesileyle buraya Antalya, Burdur’dan gelip fabrika açan arkadaşlara teşekkür ediyoruz” diye konuştu .
Kaynak: İHA