Müsiad Konya Şubesi'nde Bayramlaşma

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Konya Şubesi geleneksel bayramlaşma programı MÜSİAD Toplantı salonunda yapıldı.

Müsiad Konya Şubesi'nde Bayramlaşma
MÜSİAD’ın geleneksel bayramlaşma programına AK Parti Konya Milletvekilleri Kerim Özkul, Mustafa Baloğlu, Mustafa Kabakcı, Prof. Dr. İlhan Yerlikaya, AK Parti 22. ve 23. Dönem Konya Milletvekili Hasan Angı, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Sanayi Odası Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammed Uğur Kaleli, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Selvi, MEVKA Genel Sekreteri Ahmet Akman, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Adem Alemdar, ASKON Başkanı Yakup Yıldırım, Sivil Toplum Kuruluşları Başkanı Latif Selvi, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, MEHİR Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile iş ve siyaset dünyasından birçok isim katıldı.

Bayramlaşma töreninde açılış konuşması yapan MÜSİAD Konya Şube Başkanı Aslan Korkmaz, bayramların birlik ve beraberliğimizin korunması açısından önemine değinerek, “Cenab-ı Allah’tan en kötü günümüzün böyle geçmesini diliyorum. Bayramlarımızın bayram gibi geçmesini diliyorum. MÜSİAD’da olmak, sizlerle beraber olmak ayrı bir güzellik. Hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Aslan Korkmaz’dan sonra milletvekilleri adına söz alan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakcı, “Sözler vardır, her sözün de bir ruhu vardır. Sözün ruhuna ihanet etmemek gerekir. Bayramın ruhuna ihanet etmeyecekseniz bugünü daha güçlü yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Daha sonra söz alan Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Şen, “Hepimiz bu ülkenin sahipleriyiz. Bugün ülkemizde terör kıskacının çözülmesi lazım. Batıdan hayır gelmeyeceğini, ABD’den hayır gelmeyeceğini dünyaya haykırmamız lazım. Dünyadaki müslümanlar bunu bekliyorlar” dedi.

Törende son sözü Konya’da bulunan üç oda adına Konya Ticaret Borsası Başkanı Muhammed Uğur Kaleli aldı. Başkan Kaleli, “Sosyal dayanışmanın simgesi Ramazan ayının değerli bayramında bizleri bir araya getiren MÜSİAD’a teşekkür ediyor ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından bayramlaşma ile tören son buldu .
Kaynak: İHA