Görele'de Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Görele'de Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.

İlçedeki Öğretmenevi'nde düzenlenen törene, Görele Kaymakamı Aykut Pekmez, Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Yıldırım, Garnizon Komutanı Nursi Çağlak, Kırıklı Belde Belediye Başkanı Şükrü Türkoğlu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri ve muhtarlar katıldı.

Kaymakam Pekmez, burada yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin temel taşlarından biri olan bayramların Türk toplumunun manevi zenginlik kaynaklarından olduğunu söyledi.

İnsanlara sorumluluklarını anımsatan bayramların getirdiği huzur ve barış ortamının değerinin iyi bilinmesi gerekildiğini vurgulayan Pekmez, ''Dini bayramlarımız, sevgi, dostluk ve kardeşlik duygularının yüceldiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularının çoğaldığı günlerdir. Kötülüklerden uzaklaşıp, insanlara iyi davranmayı bir yaşam ilkesi olarak benimsemeliyiz. Bu duygularla Görele halkının ve herkesin Ramazan Bayramı'nı kutluyorum'' dedi.

Daha sonra Pekmez ile beraberindekiler, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki polis memurları, Jandarma Bölük Komutanlığı askerleri ve Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Muhabir: Kamil Yılmaz / Gültekin Yetgin

Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
Kaynak: AA