Devrek’te Protokol ve Şehit Aileleri İftar Yemeginde Buluştu

Devrek’te kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenledikleri iftar yemeğinde şehit aileleri ve protokol bir araya geldi.

Devrek’te Protokol ve Şehit Aileleri İftar Yemeginde Buluştu
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa organize ettikleri şehit aileleri ve muharip gazilere yönelik düzenlenen iftar yemeğinde protokol, muharip gaziler ve şehit aileleri bir araya geldi.

Devrek Öğretmen Evi’nde düzenlenen iftar yemeğinde davetlilere hitap eden Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner,”Bizler Ramazan ayının maneviyatını yaşamanın mutluluğunu yaşamaktayız. Ülkemize, vatanımıza en fazla emeği geçen şehitlerimizin aileleri ile yine vatana hizmet ederken taşıdıkları hatıralarla yaşamak zorunda kalan kahraman gazilerimize onlara mütevazi bir teşekkür anlamında bu organizasyonu düzenledik. Allah ülkemizdeki şehitlerin ve gazilerin sayısın artırmasın ancak, bu vatana evladını, eşini, kardeşini feda edecek vatan için canını feda edebilecek ailelerin sayısını çoğaltsın, gazilerimizin sayısını çoğaltsın, içinde vatan sevgisi olanların sayısını çoğaltsın. Ben şehitlerimizin hepsini rahmetle anıyorum. Devletimiz şehitlerimizin ailelerinin daima yanındadır ve yanında olmaya da devam edecektir. Bugün buraya uzaktan yakından davetimize iştirak eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine; Ak Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Kaymakamı Hüseyin Öner, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semereci, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Halil İşler, Askerlik Şubesi Başkanı Kıdemli Başçavuş Müslim Yeşil, İlçe Vaizi Ekrem Özcan, muharip gaziler ile şehit aileleri katıldı
Kaynak: İHA