Ak Parti Adana Milletvekili Erdinç Tufanbeyli'de

AK Parti Adana Milletvekilli Mehmet Şükrü Erdinç, Tufanbeyli'de vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Tufanbeyli ilçesindeki ziyaretlerine partisinin ilçe teşkilatıyla başlayan Erdinç, İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Habibe Bayık'ın vefat eden kız kardeşi Dursun Erdemir'in evini ziyaret ederek taziyede bulundu.

Daha sonra Tufanbeyli Belediyesi tarafından yapılan Pınarlar Mevkisi Atık Su Arıtma Tesisini gezerek Belediye Başkanı Recep Balı'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Erdinç, beraberindeki heyetle belediye çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyip, hükümet çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Alanda bulunan bazı işçilerin sorularını da yanıtlayan Erdinç, TBMM çatısı altında toplumun daha iyi hizmet alması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirtti.

İş sağlığı ve güvenliği kanunu ile ''İşçi'' değil ''Çalışan'' kavramının artık kullanılacağını kaydeden Erdinç, ''Çalışan'' kavramının farklı statülere sahip geçici, kısmi, tam zamanlı tüm çalışanları kapsadığını dile getirdi.

Bu sayede artık kamu dahil tüm çalışanların iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili hizmetlerden yararlanacağını vurgulayan Erdinç, kanun ile işe yeni alınanlar ve diğer çalışanların yapacakları ya da yaptıkları işlerin riskleri konusunda bilgilendirileceğini dile getirdi.

Muhabir: Emrah Yorulmaz

Yayıncı: Ali Güreli
Kaynak: AA