Bir Vatandaşı Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu İle Telefonda Görüştürdü

CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, Yalova'da ziyaret ettiği bir köyde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak bir vatandaşla görüştürdü.

İnce, iftar sonrasında partililerle birlikte Altınova ilçesine bağlı Kaytazdere Beldesi ile Tokmak Köyü'nü ziyaret etti. Kaytazdere'de bir vatandaşın ''AKP ve MHP, TBMM'ye gelmiyorsa CHP halka gitsin'' önerisi üzerine Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayan İnce, ''Vatandaşlarımızın bir talebi var'' diyerek telefonu Hüseyin Yiğit isimli vatandaşa verdi.

Kılıçdaroğlu ile telefonda görüşen Yiğit, ''Salı günü bir grup toplantısı yapacaksınız. Biliyoruz ki AKP bu grup toplantısına gelmeyecek. MHP de aynı şekilde gelmeyecek. Biz dedik ki milletvekilimize 'Biz Tandoğan'a gitmeye hazırız', Bu grup toplantısı mecliste gerçekleşmiyorsa Tandoğan'da yapalım. Bu sizce uygun olur mu'' dedi.

Köylünün bu isteğine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ''Bayramdan sonra yapalım'' cevabı geldiği öğrenildi.

İlk kez bir genel başkanla telefonda görüştüğünü belirten Yiğit, ''Çok heyecanlandım ama Kemal Kılıçdaroğlu, bayramdan sonra CHP Grup toplantısını Tandoğan Meydanı'nda halkla birlikte yapma sözü verdi. Yalova köylüleri olarak bizlerde orada olacağız'' şeklinde konuştu.

Muhabir: Nedim Güler / Tarık Üzgün

Yayıncı: Harun Kaymaz
Kaynak: AA