Şehit Polis Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı

Kars’ta kaçakçılarla girdiği silahlı çatışmada şehit olan polis memuru Salman Polat (30) memleketi Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinde törenle toprağa verildi.

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Son Yolculuğuna Uğurlandı
Babaocağında düzenlenen törende eşi Özlem Polat, şehit polisin görev şapkasını koklayarak gözyaşı döktü. Şehidin 2 yaşındaki oğlu Eyüp ise şaşkın gözlerle etrafı izledi. Polis memuru Salman Polat’ın baba evinde düzenlenen cenaze törenine Ak Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Milletvekilleri Nevzat Pakdil, Yıldırım Ramazanoğlu, MHP Milletvekili Mesut Dedeoğlu, Kahramanmaraş Valisi Şükrü Kocatepe, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, şehidin meslektaşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehit polisin özgeçmişinin okunmasının ardından İl Müftüsü Muhammet Gevher tarafından cenaze namazı kıldırıldı. Şehidin naaşı Hüyük mezarlığında toprağa verilmek üzere omuzlara alındı. Salman Polat, 6 yıl önce başladığı mesleğinde şark görevi için Kars’a atanmıştı. Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül mesaj ve çelenk göndererek şehit ailesinin acısına ortak olduğunu bildirirken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da taziye mesajı gönderdi.