Mihalıççık Kaymakamı Göker'e Veda Yemeği

Elazığ'ın Arıcak ilçesine tayini çıkan Mihalıççık Kaymakamı Zekeriya Göker'e veda yemeği düzenlendi.

Mihalıççık Belediye Düğün Salonu'nda düzenlenen programda konuşma yapan Göker, 2 yıldır Mihalıççık'ta görev yaptığını ve burasının ilk görev yeri olduğunu anımsattı.

Ramazan Bayramı'nı Mihalıççık'ta geçirip daha sonra ilçeden ayrılacağını ifade eden Göker, şöyle konuştu:

''Mihalıççık'a çok alışmıştım, bu hususta ilçe halkına çok teşekkür ediyorum. Buralara yabancı biri değilim, bende İç Anadolu çocuğuyum. Adetlerimizde farklı değil zaten. Hakkınızı helal edin. Yeni tayin yerime yolunuz düşerse beklerim. Mihalıççık'ın benim için önemli bir yeri de oğlum Ahmet Buğra'nın burada dünyaya gelmesidir. Buradan giderken arkamızdan hoş bir seda bırakmışızdır inşallah.''

Konuşmanın ardından Göker'e Mihalıççık Belediye Başkanı Ümit Güven, İlçe Cumhuriyet Savcısı Muhammet Akçaer ve Camikebir Mahalle Muhtarı Ali Tunca tarafından ilçeye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi, belediye meclisi tarafından ise ''Fahri Hemşehrilik'' beratı verildi.

Yemeğe, Göker'in eşi Süleyha Göker ve oğlu Ahmet Buğra Göker'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Cemal Ersin Çakır, Emniyet Amiri Mecit Baykal, AK Parti İlçe Başkanı Vedat Mutlu Kızılkaya, CHP İlçe Başkanı Erol Enver, protokol üyeleri, belde belediye başkanları, muhtarlar ve kamu personeli katıldı.

Muhabir: Cengiz Güney / Fatih Doğan

Yayıncı: Mürsel Çetin
Kaynak: AA