Aziziye’de Hayır Köprüsü Kuruluyor

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, her yıl olduğu gibi bu ramazanda da zengin ile fakir arasında köprü kuruyor.

Bölgedeki yatırımcı ve işadamlarına ziyaretler gerçekleştiren Başkan Cengiz, zenginden aldığı ramazan yardımlarını belediyenin tespit ettiği ailelere dağıtıyor. Geçtiğimiz ramazan aylarında ortalama 4 bin aileye gıda yardımında bulunan belediye, bu yıl da bölgedeki yatırımcı ve işadamlarının desteğiyle yardımlarını sürdürecek. Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan sanayici ve işadamlarını ziyaret eden Başkan Cengiz, hem sorunları ve beklentileri dinliyor, hem de ramazan ayında ihtiyaçlı vatandaşlar için yardım talebinde bulunuyor.

İŞADAMLARINA ZİYARET

Ziyaretine Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Zülküf Bakaç’ı ziyaret ederek başlayan Başkan Cengiz, bu kapsamda sarısıyla, Yardımcı Ticaret’ten Veysi Yardımcı’yı, Çoban Itriyat’tan Şakir Çoban’ı, Enkabe Temizlik Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti.’den Necati Zühel’i, Altıntaş Gıda’dan Yıldırım Altıntaş’ı, Doğan Ticaret’ten Enver Ugan’ı, Bayramoğlu Yem ve Un Sanayi Ticaret A.Ş.’den Kazım Bayramoğlu’nu, Babacan Kuruyemiş’ten İbrahim Urguç’u, Tezel Kargo’dan Kemal Şentürk’ü, Zeki Pazarlama’dan Hulusi Gözütok’u, Kadakçıoğlu Et ve Et Mamülleri’nden Hakan Kadakçıoğlu’nu, Erbeton’dan Vakur Alemdar’ı, Çakıroğlu Petrol’den Sertuğ Çakır’ı, Güler Petrol’den Selim Güler’i, Azak Kolektif Şirketi’nden Rayis Azak’ı ve Korkmazlar Beton’tan Necati Korkmaz’ı ziyaret etti. “Hayır Köprüsü” ziyaretleri kapsamında bölgedeki tüm yatırımcı ve işadamları ziyaret edilecek.

SOSYAL BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ Üretime ve istihdama katkı sunan işadamlarıyla sohbet eden Başkan Cengiz, Ramazan ayında ihtiyaçlı vatandaşların sevindirilmesi için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Hizmet yolunda verimli bir üç yıl geçirdiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, geniş bir alana sahip ilçenin her köşesine ihtiyaca göre hizmet ürettiklerinin ifade ederek, “Hizmetin her alanında sergilediğimiz performans ilçemizin cazibesini arttırdı. Bununla birlikte sosyal belediyecilikte de öncü olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda, yaklaşan Ramazan ayı öncesi ilçemizdeki yatırımcı ve iş adamlarını ziyaret ediyor, yapacakları yardımlardan ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin de nasiplenmesini talep ediyoruz. Belediye ekiplerimiz ve muhtarlarımız aracılığıyla gerçek ihtiyaç sahiplerini tespit ediyoruz. Manevi iklimine uygun olarak bu ramazan ayını idrak etmek için, ilçemizdeki her ihtiyaçlı vatandaşa ulaşmak arzusundayız.” ifadelerini kullandı.

Bölgedeki yatırımcı ve işadamları da Başkan Cengiz’in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşması noktasında belediyenin üstlendiği sorumluluğu takdirle karşıladıklarını belirttiler ve Başkan Cengiz’e teşekkür ettiler .
Kaynak: İHA