Araç’a Çok Amaçlı Kültür Merkezi Yapılıyor

Kastamonu’nun Araç ilçesine çok amaçlı kültür merkezi yapımı için çalışmalar başladı.

Araç ilçesine sosyal ve kültürel açıdan büyük katkı sağlayan olan çok amaçlı kültür merkezinin temeli atıldı. Araç Belediye Başkanlığı Mustafa Ayanoğlu öncülüğünde yapılmak istenilen çok amaçlı kültür merkezi, ilçenin düğün, toplantı ve konferans gibi çeşitli etkinliklerine katkı sağlaması bekleniyor.

Aynı zamanda içersinde kafeterya, dükkan ve alışveriş noktalarını da barındıracak olan çok amaçlı kültür merkezi için ihaleye çıkıldı. İhaleyi kazanan yüklenici firma Karabük merkezli EKA İnşaat ve Mühendislik Şirketi, zemin etüt ve hafriyat çalışmalarına başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Araç Belediye Başkanı Mustafa Ayanoğlu, “Araç’a ve Araçlıya kazanım sağlayacak canlılık getirecek modern ve çağdaş bir çehre kazandıracak aynı zamanda ekonomik potansiyel olarak ivme sağlayacak böyle bir gayretin içinde olmaktan Son derece mutluyum. Pek çok yönden hem sosyal ve kültürel hem de ekonomik olarak Araç'ın ihtiyaçlarına cevap verecek bu merkez diğer hizmetler zincirimizin de önemli bir halkasını oluşturmaktadır. Tüm çabalarımız Araç ve Araç halkı içindir” dedi.

Kaynak: İHA