Güzeloğlu, Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal'ın Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Hakkari Şırnak sınırındaki çatışmada şehit olan Piyade Uzman Çavuş Atanur Bal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Güzeloğlu, helikopterle geldiği Anamur Şehir Stadyumu'nda, Kaymakam Cemil Aksak, Belediye Başkanı Mehmet Türe, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Kesikbaş ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Buradan Şehit Piyade Uzman Çavuş Atanur Bal'ın Kaşdişlen köyündeki baba evine geçen Güzeloğlu, şehidin babası Mehmet Bal, kardeşi İsmail Bal ve eşi Senem Bal'a taziyelerini sundu. Şehidin oğlu, Kağan'la da bir süre sohbet ederek hediye veren Vali Güzeloğlu, okunan Kuran-ı Kerim'in ardından dua etti.

Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk askerinin vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için mücadele verdiğini belirterek, ''Atanur da bu mücadele sırasında şehit olmuştur. Ruhu şad olsun. Ülkesi için canını feda eden şehidimiz artık Türkiye'nin evladıdır. Böyle hayırlı bir evlat yetiştirdiğiniz için teşekkür ediyorum. Devletimiz bundan böyle her zaman yanınızdadır'' diye konuştu.

Ziyarete, Vali Yardımcısı Suphi Olcay, Orman Bölge Müdürü Abdurrahman Acer ve İl Emniyet Müdürü Arif Öksüz de katıldı.

Muhabir: Tahsin Ünlü/Kerem Kocalar

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
Kaynak: AA