KAPEM’de 22. Eğitim Dönemi 10 Eylül’de Başlayacak

Nevşehir’de 2005 yılından beri örgün eğitimin önemli kurumlarından biri konumundaki Nevşehir Belediyesi Kapadokya Eğitim Merkezi(KAPEM)’de, 22. eğitim dönemi 10 Eylül 2012 Pazartesi günü başlayacak.

Kadın Üst Giysileri Kalıp Hazırlama, Kadın Üst Giysileri Dikimi, Çeyiz Ürünleri Hazırlama, Elde Kurdele İşi, Tel Kırma, Pratik İngilizce, Pratik Almanca, İlk kademe Arapça, Osmanlı Türkçesi, Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlüğü, Kumaş Abajur Yapma, Diksiyon, Ebru, Gitar ve Bağlama ve Halk Oyunları olmak üzere 16 branşta 21 kursun düzenleneceği 22. eğitim döneminde , 500 e yakın kursiyerin eğitilmesi planlanıyor.

Alanlarında uzman eğiticilerin sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitim çalışmaları KAPEM’ in ana idari merkezi konumundaki Paşa Konağı’nın yanı sıra Belediye Caddesi üzerinde bulunan Kadın Çalışmaları ve Eğitim Merkezi, Cevher Dudayev Mahallesi Kadın Eğitim Birimi,2000 Evler Mahallesi Kadın Eğitim Birimi, Bilgisayar Eğitim Merkezi ile Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

4 ay süre ile devam edecek eğitici kurslar sonrasında düzenlenecek sınavlarda başarılı olan kursiyerlere başarı sertifikası verilecek .
Kaynak: İHA