AK Parti Konya Milletvekili Baloğlu'nun İlçe ve Belde Ziyaretleri

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, partisinin il teşkilatı üyeleriyle birlikte Konya'nın ilçe, belde ve köylerindeki vatandaşları ziyaret etti.

Altınekin ve Cihanbeyli ilçelerine giden Baloğlu, ziyaret ettiği Cihanbeyli ilçesine bağlı Taşpınar beldesinde, vatandaşlarla bir araya geldi.

Baloğlu, burada yaptığı konuşmada, AK Parti'nin her zaman hareketli heyecanlı ve çalışkan bir yapısının olduğunu söyledi.

AK Parti'nin 10 yıldır halkıyla ve halkı için çalışan bir parti olduğunu vurgulayan Baloğlu, ''Bu yolda çok hizmet ettik halkımız da bize gereken desteği her zaman vermiştir vermeye de devam ediyor. Bizler de bu onura layık olabilmek için durmadan çalışıyoruz'' dedi.

Baloğlu, AK Parti'nin bir seçim partisi olmadığını, halk tarafından kurulan ve halkın olan bir parti olduğunu ifade ederek, ''Bizler sadece seçimden seçime sizlere gelen bir anlayışa sahip değiliz. Zaten bu yüzdendir ki aranıza gelmede hiçbir endişe duymuyor ve sizlerin arasında alnımız ak, başımız dik bir biçimde gezebiliyoruz'' diye konuştu.

Muhabir: Basir Gülüm

Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
Kaynak: AA