Alaplı Belediye Spor Kulübü’nde Yeni Yönetim Görev Bölümü Yaptı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Belediyespor kulübünde yeni yönetimin görev dağılımı yaptığı belirtildi.

5 Temmuz 2012 günü olağan genel kurulunu yaparak yeni yönetim kurulunu seçen Alaplı Belediye Spor Kulübü’nde, yeni yönetim kurulu kendi arasında görev bölümünü de yaptı.

Genel kurulda ayrıca tüzük değişikliği de yapıldı. Yapılan tüzük değişikliğiyle, yönetim kurulu üye sayısı 21’den 15’e düşürüldü.

Yapılan görev bölümü sonucunda Basın Sözcüsü olarak görevlendirilen Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kalay, yazılı bir açıklama yaparak, yapılan görev bölümüyle, Kulüp Başkanlığı’na yeniden Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun getirildiğini ifade ederek, “Yönetim Kurulumuzun kendi arasında yaptığı toplantı neticesinde Başkan Vekilliğine Tarık Yazıcı, Genel Sekreterliğe İbrahim Şengün, Saymanlığa Besim Çıtlak, Genel Kaptanlığa Cemil Uzun, Basın Sözcülüğüne Murat Kalay, Lokal Amirliğine de Cengiz Duman seçilmişlerdir. Yönetim Kurulu Üyelerimizden Cevat Gür voleybol şubemizden, Mustafa Öztürk güreş şubemizden, Mehmet Şen, Sinan Taşkın ve Ramazan Sarıkaya da futbol altyapı şubesinden sorumlu olarak görevlendirilmiştir. Ertan Yavuz, Mustafa Atmış ve Nihat Erten’in yönetim kurulu üyesi olarak görevlerine devam etmesi kararlaştırılmıştır” dedi.

Kaynak: İHA