Fü Tarafından İş Adamı Yasin Bakır'a, Plaket Verildi

Fırat Üniversitesi tarafından iş adamı Yasin Bakır'a plaket verildi.

FÜ'den yapılan yazılı açıklamada, FÜ'nün ev sahipliğinde 28-30 Haziran'da gerçekleştirilen ''1. Uluslararası Ortadoğu Sosyolojisi Kongresi'nin'' gerçekleştirilmesinde maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Elazığlı iş adamı Yasin Bakır'a, Rektör Prof. Dr. Feyzi Bingöl tarafından teşekkür plaketi verildiği belirtildi.

Rektör Bingöl, makamında gerçekleşen törende, kongrelerin görünüşte kolay gibi göründüğünü, ancak bir de arka plan, uzun dönem çalışması olduğunu, maddi tarafı bulunduğunu belirtti.

Üniversitelerinde düzenlenen kongrelerin maddi tarafının bir kısmının kendileri, bir kısmının katılımcılar tarafından karşılandığını ifade eden Bingöl, ''İş adamı Yasin Bakır, bu kongremize maddi anlamda önemli destekler vermişlerdir. Katkılarından dolayı hem kendisine hem de Yasin beyin nezdinde bu kongreye destek veren diğer kurumlara da teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Yasin Bakır'ın bu faaliyetinin de örnek teşkil edeceğini ve bundan sonraki kongrelerde de değerli iş adamlarının desteklerini esirgemeyeceğini ümit ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Ramazan Kaya / Ömer Fansa

Yayıncı: Emine Konuk
Kaynak: AA