Başkan Fadıloğlu Milletvekili Tayyar İle Birlikte Hizmetleri Yerinde Gördü, Vatandaşlarla Sohbet Etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kaldırım ve asfalt çalışmaları sonrası yeniden dizayn edilen Eski Dülük Caddesi'ni, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile birlikte gezdi.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamada, vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu ile Tayyar, vatandaşlarla çay sohbeti yaptı.

Başkan Fadıloğlu ve Tayyar, Eski Dülük Caddesi'nde gezerek vatandaşların nabzını yokladı. Kahvehaneye uğrayıp burada vatandaşlarla çay içen Milletvekili Tayyar ve Başkan Fadıloğlu yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlardan övgü aldı.

Dülük Caddesi'nin çok eski bir yerleşim yeri üzerinde olduğunu belirten AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, şunları kaydetti:

''Geçmiş dönemlerde yatırımlar dahi merkezi yerlere yapıldığı için burası baya bir ihmal edilmiş. Muhtarımızın da ifade ettiği gibi 20 yıldır buraya hizmet yapılmamış. Arada sırada yapılan yamalar yüzünden de cadde kullanılamaz hale gelmiş. Ama burada belediyemiz sayesinde sistemli bir çalışma gerçekleştirilmiş. Cadde kaldırımıyla asfaltıyla modern bir görünüme sahip olmuş. Bu bölgede siyaset yapan biri olarak çok büyük memnuniyet duydum. Sayın başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

Yirmi yılı aşkın bir süredir bu caddede herhangi bir çalışma yapılmadığını ifaden Yunus Emre Mahalle muhtarı Ahmet Gündüz ise şunları dile getirdi:

''Bu caddeye hizmet Başkan Fadıloğlu'na nasip oldu. Bu cadde yıllardır ihmal ediliyordu. Sesimizi ne yazık ki bir yetkiliye duyuramadık. Ama sağ olsun başkanımız zamanında bize verdiği sözü tuttu ve cadde şu an eski haliyle kıyaslanmayacak kadar güzel. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.''

-SBS'de Türkiye birincileri arasında yer aldı

Nizip Bilal Saide İlköğretim Okulu öğrencisi Abdulkadir Hevidar Dönmez, 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı'nda 500 tam puan alarak Türkiye 1'incileri arasında yer aldı.

Elde edilen başarı ile ilgili okulda basın toplantısı düzenleyen Okul Müdürü Davut Küçükkaçar, ''öğrencimiz ilçede 500 tam puan alarak Türkiye birincileri arasında yer alan öğrenciler arasına girmiştir. Ben öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor ve bu başarının kazanılmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrenci velimize teşekkür ediyorum'' dedi.

Abdulkadir Hevidar Dönmez'de 'benim elde etmiş olduğum bu başarı yalnız kazanılan bir başarı değildir. Bu nedenle bu başarımda bana destek veren okul müdürüme, öğretmenlerime ve aileme teşekkür ederim. Almış olduğum 500 tam puanla SBS Türkiye birincileri arasında yer aldığım için çok mutluyum. Arkadaşlarıma tavsiyem kendilerine bir hedef belirlesinler ve öyle yola çıksınlar'' şeklinde konuştu.

Muhabir: İrfan Aydoğdu

Yayıncı: Mehmet Öztaş
Kaynak: AA