Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey Açıklaması

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey'i makamında ziyaret etti

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Güzelbey, ziyarette, AK Parti heyetine, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Gaziantep'e yapılan hizmetler noktasında AK Parti il teşkilatı ile uyum içinde çalıştıklarını ifade eden Güzelbey, şunları kaydetti:

''Göreve başlayan AK Parti İl Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri bizleri ziyaret etti. Göreve geldiği günden beri Başkan Uzer ile şehrimiz için uyumlu bir çalışma temposu içerisindeyiz. Bu çalışma temposu da şehrimize hizmet olarak geri dönmektedir. Biz partinin işlerine, il başkanı da bizim işlerimize karışmaz. Türkiye'ye örnek olacak bir uyum içindeyiz. İl Başkanımız Ahmet Uzer'in ve ekibinin görevlerinde başarılı olmalarını diliyorum.''

Başkan Uzer de Güzelbey'in yaptığı çalışmaları takdir ettiğini vurgulayarak desteklerinin yoğun bir şekilde devam edeceğini bildirdi.

AK Parti İl Başkanlığı yetkilileri tarafından Başkan Güzelbey'e parti çalışmaları hakkında bir brifing sunuldu.

Ziyarete, İl Başkan yardımcıları Veli Kıyak, Hakan Aslansoy, Fikret Murat Tural, Erdem Güzelbey, Mutlu Kasapoğlu, Emine Yağmur, Ayşen Durucu ve yönetim kurulu üyeleri Şaban Doğan, Zekeriya Aslan ile Hacer Özil eşlik etti.
Kaynak: AA