Saimbeyli Aldırmaz’ı Bağrına Bastı

“Altın Koza Anadolu’nun Festivalidir” ve “Adana’dan Anadolu’ya Türk Sineması Yollarda” sloganı ile yola çıkan gezici sinemanın ikinci durağı Saimbeyli oldu.

Saimbeyli’ye giden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaştı.

Etkinliklerin yapıldığı meydanı dolduran Saimbeyli halkı, ayrıca balkonlardan, damlardan Zihni Aldırmaz’a sevgi gösterisinde bulundu.

Etkinlikler öncesi konuşan ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’a teşekkür eden Saimbeyli Belediye Başkanı Mustafa Uyanık, ilçeye ilk kez bir büyükşehir belediye başkanının geldiğini vurguladı. Uyanık, “Sayın Başkanımız kurtuluş bayramımızda bize destek olacağını söyledi.

Saimbeyliler adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, “Sadece kurtuluş bayramında değil bana ihtiyaç duyduğunuz her zaman yanınızdayım, emrinizdeyim” ifadesini kullandı.

Kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden Zihni Aldırmaz, “Her yer dolu. Vatandaşlarımız balkonları, damları bile doldurmuş. Hepinize teşekkür ediyorum. Belediye meclis üyelerimiz, muhtarlarımız da burada. Sizlerle birlikte olduğumuz sürece başaramayacağımız hiçbir şey yok” şeklinde konuştu.

Etkinlikler Hacivat-Karagöz gösterisiyle başladı.

Feridun Dalgınlı ve Serkan Yontar’ın söylediği muhteşem türkülerle devam etti. Gezici sinema Saimbeyli’de Memleket Meselesi adlı filmin gösterimini yaptı. Film gösterimi sırasında izleyicilere patlamış mısır ikram edildi.

Zihni Aldırmaz’ın Saimbeyli ziyaretine Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir ve çok sayıda muhtar da katıldı.

Kaynak: İHA