3 Gün Süren ‘Tarsus’ta Nostalji Günleri’ Sona Erdi

İçel’in Tarsus ilçe Belediyesi tarafından düzenlenen ve 3 gün süren 'Tarsus’ta Nostalji Günleri' sona erdi.

Organize edilen ‘Konserler Serisinin Son gününde Ece, Ahmet Çiçek ve Kadir Somer sevilen parçaları, hayranlarıyla birlikte seslendirdiler. Tarsus Kültür Parkı Havuzbaşı'nda gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gösterilen etkinlikte vatandaşlar sanatçılara eşlik ederek, halaylar çekti, çiftetelli oynayıp, gönüllerince eğlendiler.

Havuzda bulunan sala ayrı ayrı binerek, salda dolaşıp konser veren sanatçılar büyük alkış topladı. Havuzun etrafında toplanan Tarsuslular, sanatçılara eşlik ederken, etkinlikten dolayı yetkililere teşekkür ettiler.

Tarsusluların eski günleri yad ederek 3 gün dolu dolu yaşadığını söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, nostalji günlerini geleneksel hale getireceklerini belirtti.

Başkan Kocamaz, “3 gündür bu mekanı hep birlikte dolu dolu yaşadık. Geçmişle gelecek arasında köprüyü oluşturduk sanıyorum. Bizim çocukluğumuzda burada sahne alan çok değerli ağabeylerimiz hem o günleri yaşadılar, hem bizlere o günleri yaşattılar ve bayrağı da yeni gençlere 3 gün boyunca devrettiler. İnşallah bu gençlerimiz ve bunlar gibiler Tarsus’un adını en iyi şekilde Türkiye genelinde hatta sınır ötesinde en iyi şekilde temsil edecekler. Ben kendilerine teşekkür ediyorum, güveniyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Bu değerli ses sanatçısı arkadaşlarımıza sazlarıyla destek veren saz sanatçısı arkadaşlarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha güzel günlerde buluşmak üzere hepinize teşekkür ediyor, saygılar ve sevgiler sunuyorum” dedi.

Sanatçıları tebrik eden başkan Kocamaz, çiçek verdi .
Kaynak: İHA