Milletvekili Çalık, Doğduğu İlçenin Sorunlarını Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, doğduğu yer olan Doğanyol'a giderek, ilçenin sorunlarını dinleyip esnafı ziyaret etti.

AK Parti il başkan yardımcısı Nadir Çalık, Selim Çüğlar ve il yönetim kurulu üyesi Ahmet Turan Koç’la birlikte Doğanyol'a giden Milletvekili Öznur Çalık, esnafın sıkıntılarını dinledi.

İlçe Kaymakamı Bünyamin Kuş’u makamında ziyaret edip Doğanyol ilçesine yapılması planlanan ve 4 milyon TL’ye mal olması beklenen hükümet konağı projesi hakkında bilgi alan Çalık, yapımı tamamlanan öğretmen evinde inceleme yaptı. Ziyaretlerinde dalından dut koparıp yiyen Çalık, "Doğduğum ilçeme hizmet yapmak boynumun borcudur" diyerek ilçede eksikliği görülen yeni hükümet binasının bir an önce tamamlanması için çaba göstereceğini söyledi.

TBMM'nin tatilde olması nedeniyle milletvekilleri olarak her gün bir ilçeyi belli bir program çerçevesinde ziyaret ettiklerini belirten Öznur Çalık, "AK Parti milletvekilleri olarak seçimden seçime değil, her zaman vatandaşlarımızı ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. AK Parti, seçimden seçime ziyaret anlayışını yıkmıştır" ifadelerini kullandı.

Çalık, ilçeye yaptırılan öğretmenevinden sonra ilçeye yeni hükümet konağı da kazandıracaklarını kaydederek, "Doğanyol’un eksikleri imkanlar ölçüsünde giderilecektir" dedi .
Kaynak: İHA