AK Parti Antalya Milletvekili Samani Açıklama Yaptı

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, ''İlçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için bazı çalışmalar yapıyoruz'' dedi.

Gündoğmuş ilçesinde Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve vatandaşlar tarafından karşılanan Samani, ilçeye oy istemeye gelmediğine işaret etti. İlçe, belde ve köyleri ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinlediklerini anlatan Samani, şöyle konuştu:

''İlçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin gelişmesi ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesinin yükselmesi için bazı çalışmalar yapıyoruz. Gündoğmuş Adliyesi'nin kapatılmasıyla ilgili milletvekili arkadaşlarımızla ilgili mercilerle görüşüp, burada adliyenin ihtiyaç olduğunu anlattık. Girişimlerimiz neticesinde adliye tekrar açıldı. AK Parti teşkilatları ve milletvekilleri olarak Antalya'nın sadece plajlardan ibaret olmadığını, Toroslar'ın arkasında köylerin olduğunu, buralarda yaşayan insanların hayat şartlarını, sıkıntılarını biliyoruz, daha iyileştirmeye ve geliştirmeye çalışıyoruz.''

Hüseyin Samani daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Hasan Ali Kurnaz, İl Yönetim Kurulu Üyesi Sayit Ülker, Belediye Başkanı Mehmet Özeren ve partililerle Kaymakam İbrahim Özkan'ı ziyaret etti.

Senir beldesinde belde sakinleriyle bir araya gelen Samani, Belediye Başkanı Ali Öğüt'ün zor şartlarda hizmet verdiğini söyledi.

Samani, Ortaköy ve Köprülü beldeleri ile Çamlıalan, Yeniköy ve Akyarı köylerini de ziyaret ederek, vatandaşlarla görüştü.

Yayıncı: Güç Gönel
Kaynak: AA