Vali Balkanlıoğlu'ndan Cumhuriyet Başsavcısı Erol'a Veda Yemeği

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Antalya'ya tayini edilen Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Nihat Erol için veda yemeği verdi.

Yemeğe, Vali Balkanlıoğlu'nun yanı sıra, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Baro Başkanı Turgay Şahin, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Okçin Akşit, Vali Yardımcıları Ali Şanlıer, Ahmet Ertürk, Ali Muhiddin Varol, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Demirsoy katıldı.

Balkanlıoğlu, yaptığı konuşmada, yaklaşık 4 yıldır yana başarılı çalışmalara imza atan Erol'un tam bir hukuk ve adalet adamı olduğunu söyledi.

Erol da, kendisi adına düzenlenen veda yemeği dolayısıyla Balkanlıoğlu ve katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardından, Balkanlıoğlu, Erol'a Bayat el dokuma kilimi hediye etti. Baro Başkanı Turgay Şahin de Erol'a teşekkür plaketi verdi.

-AFEMEK'ten el sanatları kursu

Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatları ve Mesleki Eğitim Kursları tarafından düzenlenecek el sanatları kursu için müracaatlar başladı.

Belediyeden yapılan açıklamada, kurs faaliyetlerini aralıksız sürdüren AFEMEK, yeni bir kurs programı daha başlattı. Boncuk işleme, keçe ve kurdele nakışı alanlarında, bayanlara yönelik başlatılan kurs için müracaatlar kabul edilmeye başlandı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin zemin katındaki Bilgi Evleri Koordinasyon Birimi'ne yapılacak müracaatlar için son tarihin 31 Ağustos olduğu bildirildi.

Muhabir: Burak Aydın - Mustafa Güngör

Yayıncı: Deniz Açık
Kaynak: AA