Antalya İl Özel İdaresi Elmalı İlçesi’nde

Antalya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve bazı toplantılara katılmak üzere İl Encümen üyeleri ve bürokratlarıyla birlikte Elmalı ilçesini ziyaret etti.

Elmalı Kaymakamı Murat Çekmen tarafından karşılanan Karaçay, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. İlk olarak Elmalı ilçesine bağlı Yuva belde Belediyesi’ne ait şantiyeye geçen Karaçay, Toplum Yararına Çalışma Projesi Kapsamında (TYÇP) istihdam imkanı bulan işçilerin yaptığı bordur ve kaldırım taşı imalatı hakkında bilgi aldı. Burada işçilerle sohbet eden Karaçay, Türkiye’de Özel İdareler içerisinde TYÇP projesini ilk uygulayan illerden birisi olduklarını ve güzel çalışmalar yapılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Faruk Karaçay ve beraberindekiler Antalya İl Özel İdaresi tarafından yapılan ve yapılması planlanan başta grup köy yolları olmak üzere, içme suyu ve alt yapı projelerini yerinde görerek, ilgili birimlerden Son durum hakkında bilgi aldı. Elmalı ilçesinde yapılan toplantı ve çalışma ziyaretlerine Antalya İl Encümen Üyeleri, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Orhan Bora Bahçecier, Hukuk Müşaviri Tayyar Cafer Canpolat, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Selahattin Artun, İmar ve İnşaat Dairesi Başkanı Filiz Atay ve birim müdürleri katıldı.

Kaynak: İHA