Şalpazarı'nda Panel Düzenlendi

Şalpazarı'nda, ''Ekonomik ve Eğitim Sorunları ile Turizm Potansiyelinin Geliştirilmesi ve Kültürel Hayat'' konulu panel düzenlendi.

Şalpazarı Dernekler Federasyonu tarafından Atatürk İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda düzenlenen panele, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Özdemir, Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Köksal Durmuş ile sivil toplum örgütü yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Şalpazarı Dernekler Federasyonu Başkanı Durmuş, ilçenin sıkıntılı günler yaşadığını öne sürerek, ''Şenliklere göstermiş olduğumuz hassasiyeti ilçemizin sorunlarına da gösterelim'' dedi.

İlçenin kültürel eğlencenin yapıldığı yer olarak anıldığını belirten Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Türkmen ise, ''Şalpazarı kültürünün eğlenceden ve horondan olmadığını ne zaman dosta düşmana gösterir, kendi çocuğumuza bunu aşılamaya ve anlatmaya çalışırsak bütün problemlerimiz çözülmüş olur. Adliyemiz de kapanmaz, çocuklarımız da iyi eğitim alır, bizim de hayat standardımız yükselir'' diye konuştu.

Panelde, daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Özdemir, ilçenin eğitimdeki durumuyla ilgili sunum yaptı.

Muhabir: Turgay İkinci / Burak Altunöz

Yayıncı: Asena Akçay
Kaynak: AA