Kırıkkale’de Bir Köy Muhtarı, Köyün Sıkıntılarını Gazete Yolu İle Duyurdu

Kırıkkale’de bir köy muhtarı, köyün eksikliklerini bir gazeteye yazdığı mektupla dile getirdi.

Mektubun yayınlanmasının ardından eksikliklerin giderildiğini dile getiren muhtar, bu kez de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ilanı verdi.

Delice ilçesi Karayakup köyü muhtarı Ömer Dinç, köydeki eksikler giderilmeyince sıkıntılarını dile getiren bir mektubu ulusal bir gazetede yer verilen serbest kürsü isimli köşede yayınlattı. Mektubun yayınlanmasının ardından köydeki eksikliklerin giderilmesi için hummalı bir çalışma başlatıldı. Bunu gören muhtar Dinç bu seferde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a “Yolumuzun asfaltlanmasında özel ilgilerini esirgemeyen Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederim” şeklinde bir mektup yazdı. Teşekkür metninin sonunda ise eksikliklerin giderildiği için köylüler adına duacı olduğunu dile getiren muhtar Dinç, aynı ilginin su deposunun yapımı içinde temenni ettiğini yazdı.

Köy yolların asfaltlandığını, köye internet geldiğini ve sokak aydınlatma lambalarının gazeteye verdiği mektubun ardından yapıldığını dile getiren muhtar Ömer Dinç, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Şehir dışında yaşayan ve yaz aylarında köye geldiklerini dile söyleyen köylüler ise yapılan hizmetlerle karşısında mutlu olduklarını ifade ettiler .
Kaynak: İHA