Meclis Başkanı Tuygun Çifte Mutluluk Yaşadı

Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, varlığını 35 yıl sonra öğrendiği Almanya’daki kız kardeşini bularak evlendirdi.

Kardeşini bulmanın mutluluğu ile birlikte düğün törenini de gören Tuygun çifte mutluluk yaşadı Yıllar önce babasının yurt dışına giderek evlilik yaptığı eşinden dünyaya gelen Didem Tuygun’un varlığından haberdar olmayan Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, yaklaşık üç ay önce Almanya’daki eş dost ve akrabalarının yardımı ile kız kardeşine ulaşmasını bildi. Erzincan İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, Almanya’da kardeşi için düzenlediği düğün törenine Erzincan’dan yoğun katılım oldu. Muhammed Akhuseyinoglu ile evlenen Didem Tuygun’un düğün törenine Erzincan Valisi Selman Yenigün, Erzincan Belediye Baskanı Yüksel Çakır, Ak Parti İl Baskanı Cemalettin Başssoy, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Ştuttgart Star düğün salonunda gerçekleşen düğünde Kemaliye fasıl ekibinin Türküleri, Süleyman Karabulut sazı ve Türküleriyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı .
Kaynak: İHA