Dondurmamız Temiz

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde yarım asırdır hizmet veren Giliğ Dondurma, yaz aylarında fazla tüketilen temel gıdaların temiz olduğunu ifade etti.

Yaklaşık bir hafta önce 40 yakın vatandaşın Giliğ Pastanesinden dondurma yedikten sonra bazı şikayetler üzerine hastaneye gittiği söylentilerini yalanlayan Giliğ Pastanesi işletmecisi Ekrem Giliğ, “Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünün yaptığı rutin kontroller sonrasında dondurmamızın temiz olduğu raporlarla belgelenmiştir” dedi.

Kendileri için sağlığın her şeyden önce geldiğini ifade eden Ekrem Giliğ, “Geçtiğimiz yıl temizlik ve hijyen konusunda teşekkür belgesi aldık. Bu yıl yapılan kontroller sonrasında ürünlerimizde hiçbir problem olmadığı belgelendi. Yarım asırdır bu işi yapıyoruz. Hiçbir zaman böyle bir sorun ile karşılaşmadık” şeklinde konuştu.

Ürünlerinin sağlıklı ve temiz olduğunun raporlarla belgelendiğini söyleyen Giliğ, “Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü bu tür kontrolleri her pastane için yapıyor. Tatlı ve dondurma raporları temiz çıktı. İlçede meydana gelen ve hastaneye giden vatandaşların farklı ürün tüketebilirler” dedi.

Kaynak: İHA