SGK Pirim Ödemelerinde Birinci Olan Tekstil Fabrikasına Tebrik Ziyareti

Mardin’in Midyat ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Şube Müdürü Abdurrahim Güneş ile Midyat Sanayici ve İş Adamları Derneği (MİSADER) üyeleri, SGK pirimi ödemelerinde birinci olan Midmar Tekstil'i ziyaret etti.

SGK Pirim Ödemelerinde Birinci Olan Tekstil Fabrikasına Tebrik Ziyareti
Bağlar Mahallesi'nde çeşitli firmalara üretim yapmakta olan ve 300 kişiye iş kapısı açan Midmar Tekstil, SGK pirim ödemelerinde Midyat birincisi oldu. Yıllarca İstanbul’a gitmek zorunda kalan çalışanlar kendi memleketlerinde çalışması açısından son derece mutluluk vereci olduğunu değerlendiren MİSADER Genel Sekreteri Halid Yenigün, "Hemşerimizin kendi memleketinde yatırım yapması ve iş kapıları açması bizleri gururlandırıyor. Bu tablo karşısında duygulanmamak elde değil. Batıya yatırım yapan bütün hemşerilerimizin gelip memleketlerinde yatırım yapmalarını arzuluyor ve her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtiyoruz.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Midmar Tekstil Müdürü Abdurrahim Arslan ise çalışan personel sayısını artırmayı hedeflediklerini vurguladı.