Akça Hazır Beton ve Hazır Sıva Şirketi’nden Tanıtım Atağı

Akça Şirketler Topluluğu, Aydın’ın Kuyucak ilçesinde faaliyet gösteren bölgenin en modern “hazır beton ve hazır sıva” santralini tanıttı.

Kuyucak Obam Restoran’da gerçekleştirilen yemekli tanıtım ve sunum toplantısında konuklar, Akça Şirketler Topluluğu’nun kuruluş öyküsünü anlatan tanıtım filmini de izledi. Akça Kuyucak Tesisleri’nin yemekli tanıtım ve sunum toplantısına; Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Kurtuluş Belediye Başkanı Mehmet Güler, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Pamukören Belediye Başkanı Metin Ertürk, Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu, Pamukören Belediyesi Fen İşleri Müdürü İbrahim Polen, müteahhitler İbrahim Gürsoy, Serkan Oymak, Hikmet Çakmak, Nazmi Yöndem, Adem Iştın, Ramazan Canbbüyükelyaz, Ahmet Çilinsiroğlu, Osman Onuroğlu, Turgut Çolakkol, Adnan Selçuk, ve Adnan Tuncer eşleriyle birlikte katıldı.

Akça Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu üyesi ve ‘Kuyucak Hazır Beton ve Hazır Sıva Tesisleri’ sorumlusu Erol Akça, sıva ve beton santrali tesisleri hakkında açıklalar yaptı ve konukları bilgilendirdi. Erol Akça, “Bugün burada bölgemizin en büyük hazır sıva üretim tesisini kurmuş olmanın gururunu, mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim. Göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederim. Umarım birlik ve beraberliğimiz daha uzun yıllar sürer. Aydın’ın ilçeleri ve beldeleri; Nazilli, Kurtuluş, Karacasu ve Pamukören’e hizmet vermekten son derece mutluyuz. Bu bölgeye katkı koymak için her zaman hazırız ve emrinizdeyiz” dedi.

Toplantıda bir konuşma yapan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, “Bugün burada bölgemizde çocukluğundan beri inşaatçılık yapanları görüyorum. Akça Şirketler Topluluğu inşaat sektörüne 42 yıldır hizmet veriyor. 42 yıl az bir zaman değil. 42 yıl insan ömründe kısa bir zaman değildir. Bugün; Akça Şirketler Topluluğu’nun 3 kuşağıyla tanıştım. Bölge olarak Akça ile çalışıyoruz, memnunuz. Onların bilgi birikimlerinden ve tecrübelerinden yararlanıyoruz. Bölgemize katkıları büyük” diye konuştu.

Akça Kuyucak Tesisleri’nin tanıtım toplantısına katılan konuklar için bir de sürpriz program vardı. Denizlili Türk Halk Müziği sanatçıları Gülay Cesuroğlu ve Fethi Kayman Akça Kuyucak Tesisleri tanıtım toplantısında verdikleri konser ile renk kattı .
Kaynak: İHA