Bilim Adamları SDÜ'de Bir Araya Gelecek

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı tarafından düzenlenecek ve üç gün sürecek 4. Uluslararası Hücre Zarları ve Oksidatif Stres Kongresi yarın başlayacak.

Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu, Yrd. Doç. Dr. Cihangir Uğuz, Yrd. Doç. Dr. Ömer Çelik ve beraberindeki kongre düzenleme kurulu üyeleri, Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral'ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Mustafa Nazıroğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, yarın başlayacak ve 3 gün sürecek Uluslararası Hücre Zarları ve Oksidatif Stres Kongresi'ne Türkiye'den ve yurt dışından bir çok bilim adamının katılımını beklediklerini söyledi.

Amaçlarının genç bilim adamlarını desteklemek ve yabancı bilim adamlarıyla bilgi alışverişinde bulunmak olduğunu ifade eden Nazıroğlu, kongreye katılacak bilim adamlarının Isparta ve Eğirdir'de konaklayacaklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral da bilim adamlarını Eğirdir'de ağırlayacak olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu durumun kendileri için büyük kazanç olduğunu ifade eden Özmeral, misafirleriyle yakından ilgileneceklerini söyledi.

Muhabir: Mehmet Erbek

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
Kaynak: AA