Al Yazmalım 37. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ekranların beğeniyle izlenen dizisi Al Yazmalım 37. bölümüyle 5 Haziran Salı akşamı ekranlara veda ediyor. İşte Al Yazmalım 37. bölüm özeti ve fragmanı…

Al Yazmalım 37. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
AL YAZMALIM 37. BÖLÜM ÖZETİ

Helin hapisten kurtulmanın yollarını zorlarken İlyas da yaptıklarını Helin'in yanına bırakmayacağını her fırsatta söylemekte ve gerekirse onu öldürebileceğini bile söylemekten çekinmemektedir. Bu nedenle mahkemeye getirilirken Helin saldırıya uğrayınca bütün şüpheler İlyas üzerinde yoğunlaşır. Masum olan İlyas, Asiye'nin bile kendisinden şüphe etmesi ile sürpriz bir karar alacak ve herkesi şaşkına çevirecektir.

Al Yazmalım dizisinin en son yayınlanan 36. bölüm özeti:

Asiye kaçırılan oğluna kavuşurken Helin'in dadısının da yakalanmasıyla Cemşit ve Filiz çocuk kaçırma suçlamasından aklanırlar. Ancak Helin Bursa'ya getirilirken jandarmaların elinden kaçmayı başarır. Cemşit ve İlyas'ın ayrı ayrı peşine düştüğü Helin'i bulduklarında İlyas'ın Helin'i öldürmesini engellemek için Cemşit ilginç bir yola başvurur. İlyas sözünü tutup, Asiye'nin baştan beri hayalini kurduğu evi satın almış, dayayıp döşemeye başlamıştır.