Fatmagülün Suçu Ne 79. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Yaşaranlar hakim karşısında

Kanal D'nin sevilen dizisi Fatmagül'ün Suçu Ne? 79. bölümüyle bu hafta da izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Fatmagülün Suçu Ne 79. Bölüm Fragmanı Ve Özeti Yaşaranlar hakim karşısında
Fatmagül'ün Suçu Ne? 79. bölüm fragmanı ve özeti

Yaşaranlar hakim karşısına çıkıyor. Fatmagül’ün ise umut etmek için çok daha önemli bir nedeni doğuyor.

Fatmagül’ün doğum günü, duruşmaya sayılı günler kala üzerlerindeki gerginliği biraz olsun hafifletmek için iyi bir fırsat olur. Kerim’in sürpriziyle neşelenen gecede, rahatsızlanan Fatmagül, huzursuzluğunu belli etmemek için büyük çaba sarf eder. Gecenin sonunda asıl sürprizi Fatmagül yapacaktır.

Kendini aileden iyice dışlanmış hisseden Mukaddes yeni bir karar alır. Rahmi bu kararı Fatmagül’e gözyaşları içinde açıklar. İki kardeş ilk kez birbirlerinden ayrılacaklardır.

Fatmagül’le Kerim’i aralarına kabul etmeyen mahallelinin baskısı, yaşanan olayla yerini pişmanlığa bırakır. Yaşaranlar’ın son çırpınışları onların da birbirlerinden kopmalarına neden olur. Hakim karşısına çıktıklarında, Fatmagül’ün umut etmek için çok daha önemli bir nedeni vardır.


Fatmagül'ün Suçu Ne? 78. bölüm özeti

Fatmagül ve Kerim 'in küçük balayıları geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alıyor. Bu kez Kerim 'in geçmişi yüzünden, Fatmagül bir sınav daha veriyor.

Fatmagül 'le Kerim 'in sürpriz tatilleri, Selim 'in yakalandığını öğrenmeleriyle çok daha keyifli bir hale gelir. Mücadeleleri sonuca ulaştıkça, ikisi de hayallerindeki günlere yaklaşmanın mutluluğunu yaşar.

Yaşaranlar 'daki büyük çatlak ortaya çıkmış, Selim 'i ihbar eden kişinin Münir olduğu anlaşılmıştır. Mukaddes 'in yine arkalarından iş çevirdiğini öğrenen Rahmi, artık evliliği ile ilgili bir karar vermek zorundadır. Evde çıkan tartışmalar sırasında Murat, babasının Rahmi olmadığını öğrenir.

İstanbul 'da yaşanan fırtınadan haberi olmayan Fatmagül ve Kerim, tatillerinin keyfini çıkarırlar. Bu küçük balayı geçmişten gelen bir sürprizle, daha da renkli bir hal alır. Bu kez Kerim 'in geçmişi yüzünden Fatmagül bir sınav daha verecektir.