Shopping Fest'te Tarkan ve Emre Aydın Konseri

Ankara Shopping Fest kapsamında Tarkan ve Emre Aydın konser verdi.


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, gündüz büyük indirimlerle alışverişin tadını çıkaran başkentlilerin, geceleri de yorgunluklarını konserlerle çıkarmaya başladığı belirtildi. Bu yazki konserler serisinin ilki olan Fanta Gençlik Festivali'nde, Emre Aydın ve Tarkan Hipodrom'da sahne aldı.

Açıklamaya göre Aydın, yaklaşık 1 saat süren konserin sonunda Ankaralılara teşekkür ederek, ''Sizinle birlikte olmak her zaman olduğu gibi yine çok keyifliydi'' dedi.

Tarkan ise sahneye başkentliler'in coşkulu tezahüratları eşliğinde çıktı. Işık ve lazer şovu eşliğinde şarkılarını seslendiren Tarkan, yaklaşık 1,5 saat sahnede kaldı.

Açıklamada, konserlerin, Ankara'yı bu ay boyunca eğlencenin de başkenti yapacağı belirtildi.

Festival kapsamındaki konserlerin 10 Haziran'da Ankamall'de Ruslana, 11 Haziran'da Etimesgut'ta Orhan Ölmez, 12 Haziran'da Demetevler'de Alişan, 13 Haziran'da Bahçelievler'de Halil Sezai, 14 Haziran'da Mamak'ta Kutsi, 15 Haziran'da Park Caddesi'nde Manga, 16 Haziran'da Gençlik Parkı'nda Sami Yusuf, 19 Haziran'da Nata Vega'da Hadise, 20 Haziran'da Armada'da Bengü ile devam edeceği, 22 Haziran'da Hipodrum'da başlayacak Büyük Ankara Festivali boyunca da ünlü sanatçıların Başkentliler ile buluşacağı kaydedildi.

Muhabir: Ali Hakan Der

Yayıncı: Murat Taydaş
Kaynak: AA