Ordu Yeşilay Temsilciliği’ne Eyyubi Kılıç Getirildi

Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin Ordu İl Temsilciliği görevine Ordu Valiliği Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Eyyubi Kılıç getirildi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Av. Muharrem Balcı, Ordu’da Yeşilay faaliyetlerini yürütmek üzere Ordu Valiliği Sosyal Etüd ve Proje Müdürü Eyyubi Kılıç’ın görevlendirildiğini bildirdi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti Yönetim Kurulu kararıyla, Ordu İl Temsilciliği görevine getirilen Eyyubi Kılıç, sağlıklı bir toplum ve nesiller yetiştirmek için Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin önemli hizmetler ve faaliyetlerde bulunduğunu belirterek, Yeşilay’ın toplum yararına yapmakta olduğu hizmetlerin Ordu’da daha etkin bir şekilde yürütüleceğini söyledi.

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanından Temsilcilik Belgesini alan Eyyubi Kılıç, Yeşilay’ın Ordu’daki çalışmalarına yakında başlayacaklarını ifade etti.

Kılıç, “Yeşilay Ordu İl Temsilciliği olarak ilk önce 31 Mayıs tarihinde kutlanacak ‘Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde ve 26 Haziran tarihinde kutlanacak ‘Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı İle Mücadele Günü’nde bir etkinlik yapmak istiyoruz. Ayrıca, okullarda Yeşilay Kulüplerinin kurdurulması, okullarda Yeşilay panoları oluşturulması, okullara yönelik bilgilendirme toplantıları, kurumların yaptığı aktivitelerde Yeşilay’a ait sloganların kullanılması, bilgilendirici broşür ve yayınlar hazırlanması, sağlıklı yaşam yürüyüşleri, Yeşilay’la ilgili tiyatro etkinlikleri gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA