'3444 Çocuk Güler Her Şeye Değer' Projesi

Diyarbakır'ın merkez Bağlar Kaymakamlığı'nın düzenlediği '3444 Çocuk Güler Her Şeye Değer' projesi ile 3 bin 444 ilköğretim öğrencisi, ilk defa sinema ile buluştu.

'3444 Çocuk Güler Her Şeye Değer' Projesi
Merkez Bağlar ilçesine bağlı Kırkkoyun ve Alatosun köylerinde eğitim gören çocuklar, Ninova Park Alışveriş Merkezi'ne geldi. Ninovapark Alışveriş Merkezi'nin sponsor olduğu organizasyonda çocuklar hayatlarında ilk defa hamburger yiyip, 7D sinema izlemenin keyfini yaşadı. Çocuk oyun alanında gönlünce eğlenen minikler, çok mutlu olduklarını, hayatlarında ilk defa hamburger yiyip, 7D sinema izlediklerini söylediler

Ninovapark Proje Müdürü Salih Erdoğan, Ninovapark Alışveriş Merkezi ve Bağlar Kaymakamlığı'nın yürüttüğü 'Diyarbakır Günlüğü' adlı sosyal sorumluluk projesinin tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Proje kapsamında yapılan '3444 Çocuk Güler Her Şeye Değer' adlı organizasyon ile köylerde bulunan çocukları şehre getirerek sinema ile buluşturduklarını kaydeden Erdoğan, "Toplamda 33 köyden tam 3 bin 444 köy çocuğunun yararlanacağı programa nisan ayı sonuna kadar 2 bin 500 öğrenci katıldı.

Çocuklarımız 7Dsinema ve çocuk oyun alanında harika vakit geçirdi" dedi.

Çocuklar, 'Diyarbakır Günlüğü' projesi ile Ninovapark'ta geçirdikleri bir günü kaleme alacak. Günlükler, daha sonra kitap haline getirilerek sergilenecek. En iyi günlük Ninovapark Alışveriş Merkezi'nde yer bulacak .
Kaynak: İHA