Salih Ayhan Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti

Divriği Kaymakamı iken Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak atanan Salih Ayhan, Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ü makamında ziyaret etti.

Salih Ayhan Doğan Ürgüp’ü Ziyaret Etti
Ziyarette konuşan Özel İdare Genel Sekreteri Salih Ayhan, kapasitelerini en üst düzeye çıkararak en güzel şekilde hizmet edeceklerini belirterek, “4 yıldır Sivas'tayız. Başkanımız ile tanışıklığımız 3 yıl oldu. 3 yıllık süreçte de Sivas'ta bir değişim söz konusu. Bizde Özel İdare olarak kurumsal kapasitemizi her türlü üst seviyeye çıkararak Sivas'ımıza en güzel şekilde hizmet edeceğiz. Bu il merkezinde özellikle belediye, özel idare diyalogu, iş birliği, ortak hareket etme güdüsünü beraber sağlayarak Sivas'ı daha yaşanılabilir, daha üst seviyelere çıkarır bir hizmet kapasitesi inşallah üreteceğiz. Diyalog önemli, şehrin geleceği noktasında iki güçlü kurum, belediye merkezde yoğun olarak, Özel İdare taşrada yoğun olarak hizmet edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, “Özel İdare genel sekreterimiz göreve yeni başladı.

Allah hayırlı uğurlu eylesin. Kendisini iki ilçemizin kaymakamlığından yakinen tanıyoruz. Genç, enerjik aynı zamanda da Sivas açısından 4 yıllık bir tecrübe ile göreve başlamış oldular. Kendilerine başarılar diliyoruz. Bizimle ilgili her konuda kendilerine kamuoyu huzurunda her türlü desteği vereceğimi de peşinen veriyorum. Göreve geldiği bir aylık süreçte de bu böyle oldu. Bundan sonraki süreçte Sivas açısından inşallah bayrağın daha da ileri taşındığı bir süreç olacaktır, kendilerine başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Doğan Ürgüp Ayhan'a, belediye yayınlarından İrade-i Milliye ve kültürel yayınlar takdim ederken, Özel İdare Genel Sekreteri Ayhan da Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'e, Divriği Ulu Cami’de bulunan İnsan sulietini takdim etti .
Kaynak: İHA