Eve Düşen Yıldırım 13. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

Show Tv ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Eve Düşen Yıldırım 13. Bölümüyle 1 Haziran Cuma akşamı ekranlarında yayınlandı. İşte Eve Düşen Yıldırım 13. Bölüm özeti ve fragmanı...

Eve Düşen Yıldırım 13. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Eve Düşen Yıldırım dizisinin 13. bölüm özeti:

Kendini katil olduğuna inandıran Namık, her şeyi itiraf etmek için polise gider. Ancak Muazzez öyle ruhuna dokunur ki, Namık kayıtsız kalamaz; eve geri döner.

Feyyaz'ın yaşadığını bilen Şayeste bunu Namık'a açıklamak, onun katil olmadığını söylemek ister. Ancak Namık'ın Muazzez yüzünden döndüğünü öğrenince, Şayeste hiç olmadığı kadar kocasına hırslanır.

Pınar gözünü karartıp Sait'in evine gider. Şayeste dirense de evde uzun süre kalan Pınar, bekleyip Sait'i görmek ister. Her taşın altından kurtarıcı gibi çıkan Halil, burada da devreye girer; Pınar'ı evden uzaklaştırarak Ahmet Şükrü'nün dikkatini çekmeyi başarır.

Halil küçük bir oyunla Şayeste'nin ağzından laf almaya çalışır. Şayeste önce kabullenmek istemese de olanı biteni Halil'e anlatmaya karar verir. Evin huzursuz kadını artık iyice köşeye sıkışır. Halil'in Pınar ile olan ittifakı da Şayeste'yi zor durumda bırakacaktır.

Şayeste Feyyaz'a verdiği sözü "Tutmak zorunda kalır." Muazzez'i de yanına alan Şayeste'nin planını Halil altüst edecektir. Tüm bu olanlara Namık ve Sait de şahit olunca olaylar giderek karmaşık bir hal alır.