Elde Var Hayat 72. Bölüm Özeti Ve Fragmanı

TRT ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Elde Var Hayat 72. Bölümüyle 2 Haziran Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında yayınlandı. İşte Elde Var Hayat 72. Bölüm özeti ve fragmanı...

Elde Var Hayat 72. Bölüm Özeti Ve Fragmanı
Elde Var Hayat dizisinin 72. bölüm özeti:

Mezuniyet heyecanı tüm öğrencileri sarmıştır. Öğrenciler okul kapandıktan sonra girecekleri LYS nedeniyle gerginlik yaşamaktadır. Bu sırada karnelerin dağıtımıyla ilgili bir aksilik olduğu haber verilir.

Caner’in Duru ile bozulan arası, bir daha düzelmeyecek gibidir. Duru, son derece üzgün ve kırgındır. Morali bozulan Caner, arkadaşları tarafından teselli edilmeye çalışılırken rastladıkları ünlü şarkıcı Yusuf Güney, akıllarına bir fikir getirir.

Okulda yıl sonu yaklaşmıştır. Acı tatlı anılarıyla bir öğretim yılı daha biterken, herkesi aynı zamanda mezuniyet heyecanı sarar. Lise hayatının sonuna gelmişlerdir. Caner’ler, Seyfi’nin tanıdığını söylediği yıldız şarkıcı Yusuf Güney’i okulun mezuniyet gününe getirmek için harekete geçerler.

Duru, kendini aklamış olsa da bu internet skandalına neden olan kişi hâlâ bulunamamıştır. Galip, görüntülerin ortaya çıktığı gün Yeliz ile Pelin’i bilgisayar odasının yakınlarında gördüğünü söyler. Karneler sınavdan sonra dağıtılacaktır...

Elde Var Hayat( 72.Bölüm-Sezon Finali), 2 Haziran Cumartesi TRT 1’de…