SASKİ Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri

Samsun Büyükşehir Su Kanalizasyon İdaresi’nce (SASKİ) kanalizasyon makineleri, sürücü ve sistem operatörlerine yönelik hizmet içi eğitim semineri düzenlendi.

SASKİ Personeline Hizmet İçi Eğitim Semineri
SASKİ Genel Müdürlüğü Derebahçe Şantiyesi Tesisleri’nde düzenlenen seminere İstanbul Güneri Makine Fabrikası A.Ş.’den Hasan Hendel ve Hasan Çakır eğitmen olarak katıldı.

Seminerde SASKİ Derebahçe Şantiyesi Tesisleri Bakım ve Onarım Müdürü Avni Doğan ve çok sayıda SASKİ personeli hazır bulundu.

Hizmet içi eğitim seminerlerine çok önem verdiklerini belirten SASKİ Genel Müdürü Coşkun Öncel, “Bu seminerde kalifiye, tecrübeli ve eğitimli personeli bilgilendirmek için düzenlendi.

Bu hizmet içi eğitimde teknik bilgiler, araç kullanılması ve durdurulması, muhtelif araçlarla eğitmenler aracılığıyla bilgiler sunuldu” dedi.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilen hizmet içi eğitimlere çok önem verdiklerini kaydeden Öncel, şunları söyledi: “Bu eğimde kanalizasyon makineleri kullanıcıları, sürücü ve sistem operatörlerini kapsadı. Amacımız yeni alınan kanal makinelerinin personelleri yetiştirmek, kullanmak ve personeli her yönden donanımlı hale getirmektir. Bakım ve onarımları personel tarafından yapılmasını öğretmektir.” Öte yandan Coşkun Öncel, seminere katılan yaklaşık 30 personele önümüzdeki günlerde sertifikalarının verileceğini sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA