Mhp Genel Başkanı Bahçeli, Tuğra Park ve Atakent Sosyal Tesisleri'nin Açılışını Yaptı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Etimesgut Belediyesince yapımı tamamlanan Tuğra Park ve Atakent Sosyal Tesisleri'nin açılışını yaptı.

Sincan Adleyesi'nin karşısına yapılan Tuğra Park'a gelen Bahçeli ve beraberindekiler, açılışını yaptıkları parkı gezdi ve Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel'den bilgi aldı.

Bahçeli, MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ve beraberindekiler parka ağaç dikti.

Bir süre parkta dinlenen Bahçeli, daha sonra Atakent Sosyal Tesislerine gelerek açılış yaptı.

Bahçeli, sosyal tesisleri de gezerek incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Demirel, tesisin konferans salonunda yaptığı sunumda Etimesgut'un Türkiye'nin hiçbir yerleşim biriminde bulunmayan bir nüfus artışıyla gelişimini sürdürdüğünü söyledi.

Nüfusun 500 bine dayandığını ifade eden Demirel, nüfusun gelecek 5-10 yılda 750-800 bin, Cumhuriyetin 100. yılında ise bir milyon olmasını beklediklerini anlattı.

İlçedeki alt yapı çalışmalarını nüfus artış hızını göz önünde bulundurarak yaptıklarını vurgulayan Demirel, ''Avrupa standartlarına yakalama konusunda ciddi çaba sarf ediyoruz'' dedi.

Sosyal tesislerde konferans salonu, kreş, etüt merkezi, spor salonları bulunduğunu ifade eden Demirel, ilçeye açılacak kongre ve kültür merkezi için çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi.

Demirel, görev geldiklerinden bu yana yaklaşık 50 park açtıklarını belirterek, gelecek 2 yılda Etimesgut'a bir bu kadar daha yeşil alan kazandırmayı planladıklarını söyledi.

Başkan Demirel, ''Şartlar ağır, imkanlar kısıtlı. Buna karşın Etimesgut'u çağdaş bir kent haline getirme yolunda çalışıyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA