Tayyar: İçişleri Bakanı Şahin Olaya El Atmazsa Suça Ortaktır

Gaziantep'teki polis kaynaklı şebeke hakkında inceleme başlatıldığını belirten Şamil Tayyar, incelemeyle görevlendirilen polis müfettişlerine seslendi. Tayyar, 'Olay örtbas edilmeye çalışılırsa ellerim yakalarında olacaktır' dedi.

Tayyar: İçişleri Bakanı Şahin Olaya El Atmazsa Suça Ortaktır
Son günlerde oldukça önemli iddialarla gündemde olan AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Beyaz Tv'de yayınlanan Basın Kulisi programına canlı yayın konuğu oldu.

İKİ ELİM YAKALARINDA OLUR
Ferda Yıldırım'în modere ettiği programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tayyar ' Gaziantep 'te oluşan yapıyla ilgili iki polis müfettişinin görevlendirildiğini belirtti. Polis müfettişlerine seslenen Tayyar, 'Giden müfettişler bir meslek mutaassıbıyla hareket ederler ve olayı örtbas etmeye çalışırlarsa iki elim yakalarında olacaktır.'dedi.

BAKAN SUÇLA ORTAK OLMUŞ OLUR

Tayyar sözlerini şöyle sürdürdü:
'Buradan ümit ediyorum ki bir şey çıkar. Giden müfettişler bir meslek mutaassıbıyla hareket ederler ve olayı örtbas etmeye çalışırlarsa buradan ifade ediyorum ki; iki elim yakalarında olacak. Bu dünyada da öbür dünyada da bunun hesabını sormak istediğimi buradan ifade etmek istiyorum. Eğer kapatma yönünde bir irade gösterirler ve örtbas etmeye çalışırlarsa da İçişleri Bakanı 'nın inisiyatif kullanıp Gaziantep Emniyeti 'ndeki bütün taşları yerinden oynatması gerektiğini düşünüyorum. Eğer bunu yapmazsa da Bakan 'ın bu suça ortak olacağını düşünüyorum'

BEYAZ GAZETE