İstanbul Halk Ekmek´ten Besaş´a Övgü

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BESAŞ Halk Ekmek Fabrikası, İstanbul Halk Ekmek AŞ (İHE) yetkililerini ağırladı.

İstanbul Halk Ekmek´ten Besaş´a Övgü
BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan´dan üretim hakkında bilgiler alan İHE Genel Müdür Yardımcısı Ünal Akgün, Bursalıların kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek tüketimi konusunda BESAŞ sayesinde şanslı olduklarını dile getirdi. İHE Genel Müdür Yardımcısı ve Cebeci İşletme Müdürü Ünal Akgün, Mali İşler Müdürü Saim Ege ve Edirnekapı İşletme Müdürü Abdullah Aslan´dan oluşan İstanbul ekibi, BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan tarafından ağırlandı. Misafirlerine üretim tesislerini gezdiren Aydoğan, BESAŞ hakkında bilgiler vererek soruları yanıtladı. Bursa halkının kaliteli, sağlıklı ve ekonomik ekmek tüketimi konusunda BESAŞ sayesinde şanslı olduklarını dile getiren İHE Genel Müdür Yardımcısı Ünal Akgün, hayranlığını ifade etti.

BESAŞ Genel Müdür Yardımcısı Can Aydoğan da, İHE ile BESAŞ arasındaki işbirliği ve fikir alışverişine vurgu yaparak, "BESAŞ olarak, vizyonumuz doğrultusunda, Türkiye´de ekmek ve unlu mamuller üreten firmalar arasında ürün ve hizmet kalitesi ile fark edilen bir firma olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye´nin en büyük ekmek fabrikası İstanbul Halk Ekmek AŞ ile işbirliği ve fikir alışverişimiz devam ediyor" dedi.

Konuşmasında bu yıl ´doğal ve naturel ekmek´ çeşitlerine önem vereceklerine de değinen Aydoğan, tüm ekmek çeşitlerinin doğrudan insan sağlığına katkı sağlayan düzeyde olduğuna dikkati çekti. Aydoğan, çabalarının Bursalılara hizmet vermek olduğunu, vatandaşlardan gelen övgü dolu sözlerle sorumluluklarının daha da arttığını vurguladı.

Ziyaretin ardından misafirlere BESAŞ ekmek çeşitlerinden birer örnek verilerek, hatıra fotoğrafı çektirildi .
Kaynak: İHA