Uşak Valisi Çakacak, Karahallı OSB İle Paşalar Köyü'nü Ziyaret Etti

Uşak Valisi Özdemir Çakacak, Karahallı OSB'de faaliyet gösteren bazı tekstil fabrikalarının ilçenin önemli geçim kaynağı olduğunu söyledi.

Vali Çakacak, Karahallı OSB ile Paşalar Köyü'nü ziyaret etti. Karahallı Organize Sanayi Bölgesi'nin her geçen yıl geliştiğini ifade eden Çakacak, ''İlçede bulunan küçük atölyelerin OSB'ye taşınması gerekiyor. OSB'de firma sayısı ne kadar artarsa yeni yatırımcıların gelmesi kolaylaşır'' dedi.

Daha sonra Paşalar Köyü'ne geçen Çakacak, vatandaşlar ile sohbet etti. Muhtar Harun Budak'tan köyün sorunları ile ilgili bilgi alan Çakacak, KÖYDES çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.

Vali Çakacak şunları söyledi:

''KÖYDES projesi ile artık köylerimizde sağlıklı şebeke suyu kullanıyor. Tüm köylerimizin şehre bağlantısı asfalt yollarla sağlandı. Köylerimiz hizmetin en iyisine layıktır. Bütün çalışmalarımız ve gayretlerimiz bu doğrultudadır. İnsanların ihtiyaçları sınırsızdır. İhtiyacın önceliğine göre çalışmalarımız aralıksız devam edecek. En acil olan ihtiyaçlardan başlanarak yatırımlarımızı devam ettiriyoruz.' '
Kaynak: AA